Direktlänk till inlägg 30 maj 2016

HELVETET VI BOTT I

Av hundkvinnan - 30 maj 2016 17:40

jag skulle kunna skriva om vad som hände den 19 maj i år men det får bli 27 maj i år med tillhörande historia.


Jag har bott i denna lägenhet i 16 år o det har många ggr varit ett rent helvete. Ovanför mig bodde dom första 10 åren en familj där mamman var svårt psykiskt sjuk. mannen höll med allt hon gjorde. jag sa till att jag ville ha lugnt på natten o efter det började mitt helvete. hon anmälde mig till soc,, polisen o bostadsbolaget hela tiden för hittepå grejer. höll på att bli galen. mannen har slängt mig mot port dörren o tagit strypgrepp. en gång körde han nästan ihjäl oss med sin bil. vi hann undan i sista stund. vittnen?? ja ca 50 till det m bilen . ingen ville vittna. 4 till strypgreppet men ingen ville vittna. Han hotade mig i 11 års tid. han slutade endast för att jag inte visade nån rädsla mer o att min son är vuxen nu.


efter flyttade en alkis kärring in som på allvar slogs o skrek med sina tonårsbarn varje natt. hon la sig utanför min lägenhetsdörr en gång så jag ej kom ut....


under mig så var det lugnt 1,5 år sen flyttade en musiker familj in. spelade piano,orgel o gitarr varje natt. dom gjorde egna låtar så samma arr hela tiden tyyyp.

när dom flyttade till ett eu land så blev detta en soc lägenhet o den riktiga helvetet började ske.


Första familjen var zigernare, ja dom kallade sig själva så. Mannen bodde ej där först för han satt i fängelse. för mordförsök o grov misshandel. Hon hade ingen koll på sina barn alls. en kille 11år, dotter 9 år o son 6 år.

Dom gallskrek dag som natt. jämt. dom krossade portdörren så fort den hade blivit lagad. Jag såg när dom gjorde det o anmälde. mannen som kommit hem började hota mig o sonen till livet. o ja vi vet ju vad han satt inne för.

Yngste sonen gjorde sitt första inbrott som 6 åring. Sonen filmade när han kom med bytet

Varje natt kom mannen med vänner med massa kläder dom stulit under natten. allt delades ut på plats. o alla åkte hem . såg detta varje natt. Hon hotade mig med en nål en gång. rabiat.

Till slut flyttade dom efter 2,5 år men ungarna kom tillbaks helgen o sprutlackerade porten med blå färg. insidan alltså. har filmat förödelsen.


Nästa hyresgäst en medelålders alkiskärring. Skrek o gapa varje natt. alltid massa alkisgubbar hos henne. dom slogs o gapa. Hon tog också sönder porten ofta. Hon slängde en hallspegel genom köksfönstret. glassplitter överallt. tog en vecka innan det städades.

Hon glömde alltid sin nyckel så sparkade på balkonger för att vi andra skulle gå ner o öppna. skrek o skrek. alla var fittor o horor som klagade på henne.

en av hennes alkisgubbar tog sönder hennes brevlåda o högg sönder dörren med en YXA.....mysigt att gå med hundar o barn.. stort hål

jaja över 2 år fick hon bo där fast alla klagade. TOg 8 veckor att renovera lägenheten. men sen flyttade den här kvinnan från afrika in med sin son.

Hon visste ej vad en sopnedkast var så jag visade henne. hon slängde allt från trapporna ner i porten. Hon visste ej vad en tvättmaskin var så jag visade henne....

Nästa gång jag ser henne så säger hon nedlåtande att får man verkligen tvätta i tvättstugan om man har hund. jaaaaa det får man.


En gång kom hennes son o ringde på  hos min andra granne o ville låna pengar. jag komprecis in med hunden så hamnade mitt i. Han hade nyckel hem o mat hemma. men han ville äta ute på pizzerian.. nääää vet du vad det får han ta med sin morsa..

När morsan fick reda på detta så skällde hon ut MIG.....


En annan gång så stog han utanför sin lägenhet o strippade.... ja... jag frågade om jag kunde komma förbi med hunden. men då spottar han på mig o fräser att jag inte bestämmer över honom.......?????????? va fan???+ vad är det för fel på folk????


I alla fall torsdag 26/5 så springer jag en snabbis med hundarna. hör att det klappas hysteriskt från deras balkong

Nån dov ramsa sjungs om o om igen. 10 min senare så har dom börjat tala i tungor. står kvar en stund o ser att 11 åringen också håller på o sluddrar. går upp o ser att sonen också reagerat. vi kollar ner från balkongen. Jag filmar. dom har en eld som dom viftar en bibel över o skriker helsjuka saker om o om igen . som fire by torture hela hela tiden. Det var exorsism på hög nivå. hemskt.... in jesus name.....dom höll på i 45 minuter.


Jag skrev på fb om detta o på fullaste allvar var det en som tyckte jag skulle bryta mig in o ta sonen till mig. Hade inte dom vuxna mördat mig så hade han... Dom var i psykos. så eftersom jag ej är självmordsbenägen så lät jag bli. då var jag ryggradslös. ja herregud vad alla har gått i mina skor då. nej jag börjar bli för gammal att ta i mot stryk av alla. o skit tar jag ej av vänner som för den delen inte är vänner om dom beter sig så.



SÅ SOM VANLIGT..ALLA HADE GJORT ALLTING BÄTTRE ÄN MIG MEN INGEN HAR GÅTT I MINA SKOR

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av hundkvinnan - 12 mars 2023 20:24

13/5 caféet en stund sen en annan stund upp till en äldre dam 14/5. Stor som fan loppis i Bagarmossen.skitvarmt ute. Höll på och krokna helt av hettan.   15/5 loppis på en parkering i Salem. Den tråkigaste Loppis jag nånsin varit på.   20/5...

Av hundkvinnan - 12 mars 2023 13:15

Glömde skriva att jag var i Skärholmen 29/30 april. Tjejkväll/Natt. Riktigt kul  2/5. Var på en inspelning av bytt är bytt. Kul fast jag varit på en del inspelningar förut. Trodde det skulle finnas något att käka.ja köpa åtminstone men fanns bara b...

Av hundkvinnan - 12 mars 2023 11:12

14e var jag på caféet. Alltid lika kul.   15e Medeltida marknad i Kungsan. Fint vårväder. Filmade mycket. Gillar såna här evenemang. Synd att jag mkt sällan får med mig någon.   17e . Stor loppis i Liljeholmen. Hittade lite smått och gott. He...

Av hundkvinnan - 12 mars 2023 10:53

1a var på caféet. Trevligt   3e storloppis på Scania rinken. Många bord. Mycket folk. Hittade fina saker.   5e cafe plattan bjöd på veganmat med dricka. Jag råkade vara först. Jätte gott. Mums mums. Man fick mat med sig hem också.   8e va...

Av hundkvinnan - 12 mars 2023 10:21

Mars 2022 var en mkt aktiv månad. 4e var jag på caféet på en fika. Brukar alltid vara trevligt. 5e var jag på Torekällberget. Fin vårdag. Filmade och fotade massor. Både utomhus och inomhus.   7e hade jag läkar tid.   8e hade vi stor fika...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards